Minulý rok bol pre moju handmade tvorbu prelomový. Od jednoduchších hrebienkov a čeleniek som sa vrhla na tvorbu bohato zdobených vencov. Bolo to najmä vďaka vám, kedže ste ma viacerí prosili o veniec :). Tento článok je akýsi súhrn mojej vianočnej tvorby.

Moja vášeň pre túto tvorbu začala v roku 2016. Vtedy som nakúpila prvé kvety a skúsila som si vyrobiť na svoju vlastnú svadbu svadobnú kyticu, hrebienok a pierko pre ženícha. Keď sa na to s odstupom pozriem bola to dosť veľká odvaha vyrábať niečo tak dôležité a prvýkrát :-D. ( Ak Vás zaujíma téma svadby tak sa môžete prekliknúť na článok Naša handmade svadba alebo O tom ako sme si splnili sen … . ) Odvtedy je tvorba z umelých a sušených kvetov a rôznych prírodných plodov obrovským relaxom a radosťou. Neustále sa snažím zlepšovať a vymýšľať nové a nové dizajny. Tu je výber niekoľkých z nich.


Popri vianočnej tvorbe som dostala chuť vytvoriť aj niečo jarné, svieže a farebné. Preto vznikol obrovský veniec  “Home” (ani sa mi nezmestil na moje “foto pozadie”). Skončil ako vianočný darček pod vianočným stromčekom a vraj urobil obrovskú radosť :) .

V článku nie sú úplne všetky venčeky, ktoré som vyrobila, kedže ich bolo veľmi veľa…

Foto: Tento rok ste ma mohli spolu s mojimi venčekmi a ďalšími handmade drobnosťami stretnúť na troch vianočných trhoch :-) .

Chcete vidieť ako vyzerali naše Vianoce? Pozrite si článok Premeny domova 8 – Vianoce 2017.  

Ďakujem, že ma posúvate vpred!  Želám vám krásny a úspešný nový rok 2018 !

Share This