collage1

Tento článok mal byť pôvodne o maličkostiach, ktoré som poslednú dobu kúpila a zakomponovala do našej domácnosti. Nakoniec sa to celé sentimentálne zvrhlo. A vznikol z toho pre mňa osobne veľmi milý spomienkový článok. Viac však dopredu neprezradím …

collage3

Ešte horúcou novinkou u nás je vintage váza, ktorú som objavila v jednom kvetinárstve cestou na polikliniku. Kedže ma pri odberoch poriadne potrápili (5x ma pichali brrr ), tak som si povedala, že si ju zaslúžim. Ako tzv. “bolestné”. To som vždy dostávala ako malá od mamky.  Bol to drobný úplatok, aby som u lekára nevystrájala a nerobila hanbu. Obzvlášť pri odberoch krvi :-D. Takže v dospelosti som sa odmenila sama :-) . Toľko radosti za 4,90 e. Ešte sa tam plánujem vrátiť po 2 črepníky. Ten istý dizajn, ale nižšie a lacnejšie. Svietnik a sviečka sú tiež nové.

_D3_1222

Nová romanticky vyzerajúca výzdoba ma však nerozcitlivela. To spravila až táto malá, jedinečná knižka na stole …  Je to kniha hostí, ktorú som pripravila na našu svadbu. Po dlhých mesiacoch sa nám vrátila domov. Pôvodne to bol obyčajný biely notes, ktorý som ozdobila servitkovou technikou a prelakovala bezfarebným lakom. Servítka, ktorú som použila ladila k tým na svadobnom stole :-) .

_D3_1186

Tak som túto našu knižočku otvorila a začítala sa do prianí, želaní či rád, ktoré nám naše rodinky a priatelia napísali. Vzadu boli ešte zastrčené naše spoločné fotky, ktoré som dala vytlačiť na svadbu a naše svadobné oznámenie. S odstupom času to celé malo pre mňa ešte väčšiu hodnotu, ako hneď po svadbe…

_D3_1178

Až je to neuveriteľné, ale už ubehlo neskutočných 9 mesiacov – celých 252 dní. Ani sa nenazdáme a o chvíľu tu máme prvé výročie. A možno ho oslávime už v trojici. Uvidíme, ako sa malý / malá vypýta na svet :-). Aj keď oficiálne to má byť až koncom júna.

_D3_1181

V súvislosti so svadbou som si robila ešte jednu drobnú radosť. Našla som tento krásny rám na svadobné fotky. Zatiaľ však v ňom máme cudzí pár :-D, tak ako ho predávajú. Totižto ešte stále sme sa nedostali k úprave našich svadobných fotografií. Máme len tých pár, ktoré som hneď po svadbe upravila na blog ( články: “Naša handmade svadba”“O tom ako sme si splnili sen …”). Kedže nám o chvíľu končí platnosť poukážok na tlač fotiek a fotoknihy, tak sa už musíme nakopnúť .

_D3_1187

Pridávam tip na mlsanie: smotanový puding & maliny (veeeeľa malín). Moja nová závislosť… :-)

_D3_1255
A na záver nemôže chýbať naša mačacia modelka :) …

_D3_1212

Myška – najlepšia hračka aj keď už má “odžite” :D

_D3_1221

_D3_1170

Želám pekný víkend !vikicreative_logohjh

Share This