S koncom starého roka každý z nás sumarizuje, a tak som sa za uplynulým rokom obzrela aj ja. S odstupom času je príjemné pripomenúť si rôzne momenty a projekty, na ktorých som pracovala počas roka. V tomto článku nájdete výber toho, čo sa Vám najviac páčilo na mojom blogu a sociálnych sieťach.

V MÉDIACH

V júnovom čísle časopisu Môj dom vyšiel desať stranový článok z nášho domova. Vzhľadom na situáciu a našu polohu sme tento rozhovor robili na diaľku. Na jednej strane mi je ľúto, že som osobne nespoznala milú a šikovnú redaktorku Katku Barošovú, avšak na druhej strane som neskutočne šťastná, že mám v časopise moje vlastné fotografie. Je to pre mňa ďalší zo splnených snov. O tom, že bude jedna z nich s Hannah na titulke, som netušila a bolo to pre mňa príjemným prekvapením. Ak ste si nestihli časopis kúpiť, tak si návštevu u nás môžete pozrieť v tomto článku tu: Náš domov v časopise Môj dom.

Koncom roka mi urobil radosť ďalší článok, ktorý vyšiel v časopise Lepšie bývanie. Celý si ho môžete pozrieť TU.

Z internetových magazínov ma oslovili z portálu Svet ženy. S redaktorkou Vierkou Horňákovou sme sa porozprávali o našom domove, fotení, ale hlavne o mojej kreatívnej tvorbe. Vznikol z toho veľmi pekný článok, ktorý si môžete prečítať TU.

INSTAGRAM

Na následujúcej fotke sa nachádza mojich TOP 12 fotiek na instagrame v roku 2021. Tri najúspešnejšie z nich sú z tohtoročnej zimnej výzdoby. Počas roka na mojom insta profile pribudlo viac ako 3500 nových sledovateľov a celkový počet prevýšil hranicu 10 000 fanúšikov. Ďakujem Vám všetkým!

Najviac sa páčilo týchto 5 fotiek.

Počet oslovených účtov: 79 211.
Počet oslovených účtov: 70 612.
Počet oslovených účtov: 60 982.
Počet oslovených účtov: 55 808.
Počet oslovených účtov: 39 426.

FACEBOOK

Na mojich sociálnych sieťach sa snažím nepridávať identický obsah v rovnakom čase. Zaujimavé je, že na odlišných platformách majú úspech rôzne príspevky. Na FB stránke Vikicreative.eu pridávam väčšinou série fotiek, ktoré rozprávajú istý “príbeh”.

Bezkonkurenčne mojím najúspešnejším príspevkom roku 2021 bolo video “Náš vidiecky domov”, ktorý na FB videlo viac ako 45 tisíc ľudí. /Pozrieť si ho môžete kúsok nižšie./

Druhým najúspešnejším príspevkom bola séria fotiek a inšpirácií na Vianoce vo vidieckom štýle. Aby ste sa k tomuto príspevku mohli jednoducho kedykoľvek vrátiť, tak som ho spracovala aj na blog. Článok si môžete pozrieť TU.

Ešte v roku 2020 sme sa zúčastnili natáčania relácie “Na chalupe” a následne prebiehalo hlasovanie o NAJ chalupu. V marci 2021 bolo vyhodnotenie súťaže a príspevok, v ktorom som Vám poďakovala za podporu a oznámila, že sme skončili na krásnom 2. mieste, bol jeden z najúspešnejších.

Mimochodom vyhrali sme víkendový pobyt pre dve osoby, ale kvôli pandémii sme sa naň ešte nedostali. Verím, že v novom roku sa nám to konečne podarí. Celý diel relácie “Na chalupe” si môžete pozrieť tu : Relácia “Na chalupe” u VikiCreative.

Každý rok sa snažím rozvíjať aj moje floristické zručnosti a vedomosti. Preto som rada, že vás oslovil video postup na výrobu atypického adventného svietnika. Pozrieť si ho môžete v tomto článku: DIY – Adventný svietnik so sukulentami.

Priebežne vylepšujeme okolie nášho domu, a preto sú významnou súčasťou mojej tvorby aj záhradné projekty. Napríklad ten najnovší si môžete pozrieť v článku: Miesto na záhradné sedenie pod oblúkom z ruží – 1. časť. Ďalšie, ako napríklad realizácia kamenného chodníka svojpomocne, ešte čakajú na spracovanie.

Príspevok s premenou skalky pre domom bol 5. najúspešnejším príspevkom.

YOUTUBE

Tento rok som začala aktívne pridávať videá aj na môj YT kanál. Pribudolo 11 nových videí a najviac Vás zaujala video prehliadka nášho domova, ktorú natočil a zostrihal môj manžel. V počítači mám rozpracované ďalšie zaujímavé videá. Ak ich nechcete premeškať, stačí kliknúť na odber TU.

Video od manžela – viac jeho práce nájdete na stránke ALTWAY – creative team.

Ostatné videá som si už robila sama. Priznám sa, že je veľmi náročne niečo tvoriť a zároveň sa pri tom natáčať. V mojich videách nechcem ukázať len samotnú výrobu dekorácie, ale aj hotový výrobok a atmosféru, ktorú si s ním môžete doma vytvoriť. Pridám ďalšie najpozeranejšie videa.

BLOG

Na blogu pribudlo 33 nových článkov – o našom domove, záhrade ale aj inšpirácie a návody na výrobu rôznych dekorácií. Najčítanejšie boli tieto:

  1. DIY – Návod na výrobu látkových tekvíc

2. Narodeninová torta pre Hannah

3. Relácia “Na chalupe” u VikiCreative

4. DIY – Adventný svietnik so sukulentmi

5. Premeny domova – Veľká noc

Ďakujem za Vašu podporu, za spätnú väzbu na moju prácu. Teším sa na nové výzvy, projekty, stretnutia a spolupráce, ktoré mi nový rok 2022 prinesie. Verím, že bude lepší a hlavne zdravší pre nás všetkých!

Viki

Share This