Tento rok si konečne jar vychutnávam, tak ako som vždy chcela – trávim celé dni v prírode. S našou už takmer dvojročnou dcérou Hannah sú prechádzky úžasné. Všetko spolu skúmame, objavujeme  a vždy si kúsok prírody donesieme aj domov.

Až po pár rokoch života v našej dedine som si uvedomila, že na jar je najkrajšia a aj preto, že na každom kroku kvitne Orgován.

Pred dvoma rokmi som sa v tento čas už poriadne gúľala a čakala na pôrod, takže som si prechádzky vôbec neužila. Článok z tohto obdobia nájdete TU. A pred rokom si ani nepamätám, že bola jar. Prvý rok a pol s dieťaťom bol veľmi náročný, ale úspešne sme to zvládli a konečne si užívame svet spolu :) .

Orgován mi veľmi učaroval a preto sme ho mali všade. Zistila som však, že nie každý je do vázy vhodný. Svetlo fialový orgován bol vo váze vždy už po pár hodinách zvädnutý, ale tmavo fialový vydržal nádherný pár dni.

S príchodom teplých dní som sa pustila do množstva renovácií a zveľaďovania nášho domova. Jednu z prerábiek som vám už ukázala v článku DIY – urob si sám – renovácia starého kufra a ďalšie články a renovácie mám ešte rozrobené. Myslím, že sa máte na čo tešiť. Zmenou prešiel aj vešiak na obrázku nižšie. Bol to starý vešiak z ktorého som odšrubovala škaredé vešiačiky. Namaľovala som ho na sivo a manžel mi naň namontoval zvieracie vešiačiky. Kedže ho chcem často premiestňovať, tak som ho zavesila len na špagát :-).

Počas jarných prechádzok som sa naučila robiť aj venčeky z brezových konárov. Za inšpiráciu ďakujem Soni (ona už bude vedieť) :-).

Dúfam, že vás môj dnešný článok inšpiroval. Pre viac priebežnej inšpirácie ma môžete sledovať na mojom  FaceBooku a na Instagrame. Tam som o čosi aktívnejšia :) …

Želám vám pekný deň!

Share This