Včera bol krásny, slnečný deň a ja som stihla nafotiť niekoľko jesenných momentiek v našej záhrade. Pavinič päťlistý je už v plnej paráde a spolu so zeleňou, ktorá je všade naokolo vytvára nádherný kontrast.

Pavinič trojlaločný, ktorý nám rastie na dome sa vyfarbí až v nasledujúcich týždňoch. Ak Vás zaujíma viac informácií k Paviniču pozrite si článok: Pavinič na dome – moje skúsenosti , kde som zodpovedala vaše najčastejšie otázky. :)

S Hannah sme sa boli pozrieť na koníky v susednej dedine.

Naša domácnosť sa rozrástla o nového člena – kocúrika Lea. Jedného dňa sa nám objavil v altánku a už neodišiel. Začali sme ho kŕmiť, no trvalo takmer mesiac kým nám začal dôverovať a pustil si nás k sebe. Pravdepodobne mal s ľuďmi negatívnu skúsenosť. Momentálne je veľmi prítulný, hravý a neustále sa nám motá popod nohy. :))

Z posledných kvetín som vyrobila veniec na chvíľkové potešenie oka a samozrejme na fotku.

Nasledujúca fotka vznikla v záhrade u mojich rodičov a fotografkou bola moja mamka. V ruke držím látkové tekvičky, ktoré sú momentálne mojou obľúbenou dekoráciou. Ich výroba je veľmi jednoduchá: DIY – Návod na výrobu látkových tekvíc.

Dúfam, že vás môj dnešný článok inšpiroval. Pre viac priebežnej inšpirácie ma môžete sledovať na mojom FaceBooku a na Instagrame. 

Želám vám pekný deň!

Share This