Dnes by som sa s Vami chcela podeliť o zákulisie natáčania romantického videoklipu k skladbe: “Pieseň pre Lukáša”.

Celý klip sa odohráva v našej obývačke až na pár exteriérových záberov. Tie sa natáčali pri budove, ktorá je pre nás s manželom špeciálna – mali sme tam totiž našu svadbu. Článok o nej si môžete pozrieť tu: Naša handmade svadba.  

Aby sa z obyčajnej obývačky stala svadobná sála, tak to vyžaduje niekoľko párov šikovných rúk, množstvo svietnikov, kvetov, ozdôb a aj niekoľko hodín práce.

O výzdobu som sa postarala ja spolu s dievčatami zo skupiny – Monikou a Jankou.

Monika je veľmi kreatívna osôbka, ktorá sa venuje výrobe dekorácii, floristike, maľovaniu (Ikona, ktorá sa píše v klipe je jej dielom) a občasnému zdobeniu svadobných sál. Je to presne moja krvná skupina a keď k nám prišla, tak doniesla plné auto dekorácií. Moje oči sa rozžiarili a s ešte väčšou radosťou sme sa pustili do zdobenia. :) 

Monika sa taktiež postarala o outfity a celkový vzhľad nevesty a ženícha.

Foto: Viktória a Monika

Skupina Onezim zložila túto skladbu ako svadobný dar pre kamaráta Lukáša. A názov “Pieseň pre Lukáša” jej už zostal.

V skupine pôsobí viac hudobníkov. Niektorých z nich môžete vidieť v úvode skladby pri chystaní sály.

Foto zľava – Jozef, Janka, Monika, Martin
Duchovný otec Martin (vľavo) napísal text piesne.

Teším sa, že sme pri natáčaní videoklipu spoznali množstvo skvelých ľudí. Jediné čo ma mrzí, že sme ich nespoznali skôr! Ak by sa naša svadba odohrávala teraz, tak by nám túto nádhernú skladbu Onezim zaspieval v kostole. :) 

Môj manžel Michal /režisér/ kontroluje zábery

Táto momentka pri “uzatváraní manželstva” je moja obľúbená. Vznikla pri tom ako sa herci uisťovali v tom, že ich zväzok nebude právoplatný a kňaz Martin si z nich urobil srandu, že bude. :)

Klip vznikol v réžií môjho manžela a jeho ALTWAY creative team -u. 

A ako vyzeralo zákulisie natáčania? Za tou pekne nasvietenou scénou bola úplne zaprataná kuchyňa a chodba. Časť nábytku z obývačky bol na dvore. Na natáčaní sa zúčastnilo 15 ľudí, takže sme mali u nás doma naozaj malú svadbu. :))

Dúfam, že sa Vám dnešný článok páčil :)

Viki

Share This