Už takmer pred rokom sa mi ozvali z produkcie relácie “Na chalupe”, že našli môj blog a radi by k nám prišli točiť. Na jednej strane to bola obrovská radosť a na ďalšej ešte väčší stres. Sami by sme sa určite do TV nehlásili vzhľadom na to, že sme ľudia, ktorí pracujú za kamerou a nie pred ňou. Zároveň príbeh s našou chalupou nezačína náročnou rekonštrukciou, o ktorej často ľudia v tejto relácii rozprávajú. Úprimne celkom mi odľahlo, keď sa to natáčanie dvakrát presunulo na neurčito.

No ako sa hovori do tretice všetko dobre a pred dvoma týždňami sme to dohodli napevno. Bola naozaj poriadna makačka pripraviť celý dom aj záhradu do top stavu. Vždy keď fotím moje fotky tak vidíte len časť domu a to preto, že sme naozaj normálna, pracujúca rodina s malým dieťaťom a nie je v našich silách mať všetko tip top.

Natáčací deň bol veľmi náročný a dlhy asi pre všetkých. Najprv sme prešli spoločne chalupu, potom som varila a neskôr vyrábala dve dekorácie. Často som robila komparz do manželových videí, ale rozprávať na kameru to bol teda úplne iný pocit. Dúfam, že sa im niečo z nás podari nastrihať a nebude to totálny trapas :-D  a že po odvysielaní relácie väčšina z vás neodíde. Uistila som sa v tom, že moje miesto je určite za kamerou a že vlogy tak skoro robiť nebudem.

Časť s nami by mala v TV bežať niekedy na jeseň, bližšie informácie ešte nemáme. V jednej časti uvidíte našu chalupu, kde aj navarím a vyrobím dekoráciu.  V ďalšej časti relácií “Na chalupe” budem opäť tvoriť. ;-)

UPDATE: Hotové video si môžete pozrieť tu: Relácia “Na chalupe” u VikiCreative

Želám vám pekný deň!

Share This