V dnešnom článku vás pozývam do nášho vianočného domova.

Boli to naše prvé vianoce v novom domove, do ktorého sme sa sťahovali krátko pred Vianocami. Aby toho nebolo popri zabývavaní sa málo tak sme tu ešte stihli natočiť aj videoklip k pesničke “Vianočná”. O natáčaní som spravila samostatný článok na ktorý sa môžete prekliknúť.

Tento dom je pre nás nový avšak má už svoju viac ako storočnú históriu. Zrekonštruoval ho ešte pôvodný majiteľ a vdýchol mu provensálsku “dušu”, ktorá nás chytila za srdce.

Tento rok som som pri vonkajšom dekorovaní stavila na jednoduchosť a prírodné materiály.

Na dvere som urobila jednoduché venčeky z borovice a ozdobila ich červenou mašľou. Náš prvý strom do novej záhradky je tento krásny smrek, ktorý skončil na sánkach ako vonkajší vianočný stromček. Ak sa mu bude dobre dariť, tak nás pár rokov poteší v črepníku a potom pôjde do zeme.

Už od detstva so túžila mať obrovský vianočný stromček a tento rok sa mi tento sen splnil :-) a to len vďaka natáčaniu videoklipu. Náš 3,5 m krásavec, z ktorého sme museli meter odrezať aby sa nám vošiel do domu.

Foto: Náš štedrovečerný stôl 

Naša malá princezná sa najviac tešila z množstva nových “hračiek” naokolo. Kradnutie ozdôb zo stromčeka alebo trhanie umelých šípok z kytice boli najlepšie hry počas týchto sviatkov.

Manžel mi urobil radosť poličkou nad krbom. Bol to môj nápad, ktorý mi takto krásne zrealizoval. Teraz môžem celý rok striedať na krbe rôzne dekorácie :) …

Foto: detail konzoly na poličke – využiteľná aj ako držiak na lampáš. 

Foto: Silvester …

Foto: Kútik v mojej kuchyni 

Dúfam, že vás môj dnešný článok inšpiroval. Pre viac priebežnej inšpirácie ma môžete sledovať na mojom Instagrame a na FaceBooku . Tam som o niečo aktívnejšia :-) .

Ďakujem vám za vašu priazeň a podporu v tomto roku! PF 2019!

Share This