20170202_092713

Rozhodla som sa založiť nový blogový seriál – ” Zo života filmárov “. Pri našej práci totiž zažijeme veľa zaujímavého – vtipného, akčného a niekedy aj adrenalínového… O tom bude aj ten dnešný článok z krásneho Slovenského Raja.

20170202_093704

Kedže sme išli do terénu a naše auto nie je naň stavané, tak nám dopravne vypomohli záchranári  z horskej záchrannej služby. Ochotne nás sprevádzali takmer celý deň, počas svojho osobného voľna. Našou základňou sa stala lokalita Letanovský mlyn. Tu sa totiž nachádza skalná stena s nádherným ľadopádom. Ten sa stal stredobodom nášho záujmu. Horskí záchranári ju kvôli videu niekoľko krát zliezli hore a dole.

20170202_131944

collage2

Aby bolo video plnohodnotné, tak sa musel niekto z filmárov obetovať a ísť hore. Jediný odvážny bol môj manžel, pre ktorého to bol obrovský adrenalínový zážitok. Vyliezol až na vrchol ľadovej steny (prvýkrát v živote), aby mohol natočiť peckové zábery horských záchranárov v akcii. Jednoducho pre video všetko :) . Klobúk dole ako to dal!

collage3Foto: náročnou cestou na vrchol schytal aj niekoľko snežných spŕšok zo stromov…

20170202_121744Foto: Počasie nám vyšlo naozaj krásne – modrá obloha a čerstvo zasnežená krajina. Ako v zimnej rozprávke. 

20170202_102904

Kedže sme išli do Slovenského Raja tesne po snežení, tak bolo potrebné pre korčuliarsku scénu pripraviť ľadovú plochu. Ochotne nám pomohli chalani z horskej záchrannej služby. Vo videu si ich môžete pozrieť priamo v akcii :-). Išlo im to synchronizovane a od ruky…

Pod mostom sa odohrávala posledná scéna tohto dňa s krasokorčuliarkou. Tá nemala jednoduchú úlohu, kedže ľad po oteplení nebol na korčuľovanie ideálny. Napriek tomu vznikli nádherné korčuliarske zábery.

20170202_140314

collage1

Ako bonus vám ukážem nezostrihané zákulisné video. Na natáčanie korčuliarskych scén totiž prišiel jeden exkluzivný, ale nepozvaný hosť :-) . Nebolo nám všetko jedno …

Pozrite si hotové video:

Ak vás táto lokalita zaujala, tak som našla pekný článok: Výlet na Letanovský Mlyn, Slovenský raj. Možno vás o to viac inšpiruje na výlet do tejto nádhernej lokality :).

S pozdravom vikicreative_logohjh

Share This