collage11

Ako ma poznáte tak viete, že od mala milujem rôznorodú kreatívnu činnosť. Je to pre mňa, oddych, relax, zábava… Robí mi to jednoducho obrovskú radosť. Neustále niečo vyrábam, hľadám, vymýšľam, skúšam. Nehíkam v obchode s oblečením, ale v obchodoch s  potrebami na tvorenie :-D . Už dlhšiu dobu som cítila volanie, ktoré mi vravelo, že sa mám vydať na kreatívnu cestu…

collage1g1

Po našej handmade svadbe ma mnoho ľudí z môjho okolia “nakoplo” (v dobrom slova zmysle). Každý z nich mi vravel v podstate to isté – že veci, ktoré vyrábam by som mala konečne núkať na predaj. Dlho som tomu odolávala vzhľadom na počet žien, ktoré sa tejto činnosti venujú….  Potom som si však povedala, že každý z výrobcov je iný lebo to robí podľa seba a svojho cítenia. Tak som sa konečne odhodlala. Nebude to moja primárna zárobková činnosť. Bude taká “bokovka” vo voľnom čase.

collage1g2

V tomto článku vám s radosťou chcem predstaviť moje handmade drobnosti, ktoré ponúkam na predaj. Zatiaľ pár fotiek pre ukážku. Album s vecami na predaj nájdete na mojej FB stránke VikiCreative.eu. Rada vám niečo vyrobím aj na objednávku, ak to bude v mojich možnostiach. Stačí napísať :-) .

     . HREBIENKY A ČELENKY DO VLASOV . SVADOBNÉ KYTICE . KVETINOVÉ NÁRAMKY .  

_d3_9262

collage44

_MG_9374

collage2

. OZDOBY DO DOMOVA ČI NA STROMČEK.

collage112

collage15

. RUČNE MAĽOVANÉ OBRAZY NA MASÍVNOM DREVE (OBOJSTRANNÉ) . 

collage3

collage1

collage2


Do budúcna toho chystám ešte omnoho viac :-) :

• Printy mojich originálnych obrazov a fotografií (na plátne alebo papieri – cennovo dostupnejšie ako originál)
• Rôzne výrobky potlačené mojimi obrazmi a fotografiami
• Originály mojich obrazov 

collage12

Držte mi prosím palce, začína nová vzrušujúca kapitola. Ďakujem, všetkým za podporu!

S pozdravom vašavikicreative_logohjh

Share This