Už čoskoro tu máme prvý jarný deň a ja si čakanie naň spríjemňujem kvetinami a kreatívnou tvorbou. Musím sa priznať, že posledné týždne mi bolo vhľadom na situáciu vo svete veľmi ťažko. Asi rovnako ako mnoho ľudí aj ja som pociťovala stres a vnútorny nepokoj. Nebola som schopná na nič sa sústrediť a žiť normálny život.

Rovnako ako posledné dva roky mi pomohlo až keď som prestala sledovať správy. Neustále sledovanie “noviniek” naozaj ničomu nepomáhalo, práve naopak. Vďaka tomuto kroku som sa mohla opäť zamerať na tvorbu pozitívneho obsahu, ktorého je teraz obzvášť málo. Mne to veľmi pomáha a verím, že tým poteším aj niekoho iného. 💓

Tieto fotky som fotila už dávnejšie. Naša obývačka momentálne nevyzerá takto pohodovo, kedže slúži ako sklad materiálu. Našim prvým tohtoročným projektom bude výstavba kachľovej pece. Čakáme na zvyšný stavebný materiál (vnútro kachľovca) a o dva týždne začne jeho výstavba, ktorá bude trvať približne štyri dni.

V príbehoch na mojich sociálny sieťach vám budem priebežne ukazovať jeho stavbu a neskôr vznikne aj samostatný článok. Verím, že vás táto téma bude zaujímať. :)

Mimochodom v marcovom čísle magazínu Moja chalupa nájdete so mnou príjemný rozhovor a množstvo jarných fotiek z nášho domova. Ďakujem redakcii a obzvlášť redaktorke Barborke Kosírovej, za pekne spracovaný článok.

Rada by som vám ukázala moje najnovšie venčeky.

Výrobu následujúceho venca som natáčala na video. Mám ho rozstrihané a čoskoro pribudne na môj youtube kanál. Prihláste sa na odber TU, aby vám neušlo žiadne nové video.

Naša mačka Szivi Vám predstavuje nové venčeky, ktoré sme spolu pofotili. Niekedy musia tieto moje foto výjazdy vyzerať dosť zvláštne, kedže mám obrovský foto batoh a plné ruky rôznych rekvizít. Často so mnou navyše uteká dieťa a minimálne jedna z našich mačiek. :-D

V rámci dediny máme množstvo zákuti, ktoré sú pre mňa ako fotografku nesmierne zaujimavé.

Nasledujúce vence som vyrobila sama od základu. Korpus je z paviniča a na zdobenie som použila kvalitné (realisticky vyzerajúce) umelé kvety.

Predaný
Na predaj – 43 cm – cena 50 eur.

V prípade záujmu o tieto či iné venčeky ma neváhajte kontaktovať: VikiCreative.eu@gmail.com.

Želám Vám pekný deň. 🌷🌞

Share This