Veľmi som sa tešila na Vianoce a mám pocit, že zbehli ešte rýchlejšie ako inokedy a už tu máme aj Nový rok! Počas sviatkov som veľmi nefotila, ale ukážem vám aspoň pár momentiek.

Minulý rok som piekla medovníky prvýkrát v živote a pokazila som úplne všetko. Celý domček aj väčšina perníkov letela do koša. Len pár sa ich zachránilo. Tento rok som sa chystala na reparát domčeka, ale suseda nám doniesla tento krásny darček- domček z medovníka. Takže s Hannah sme napiekli a ozdobili už len pár medovníkov.

Do tretice máme najväčší a najkrajší stromček aký sme kedy mali. Nie, nie sme blázni a naozaj nebudeme mať každý rok štvormetrový stromček. Nie je to náš “štandard”. Predchádzajúce dva roky sme mali veľké stromčeky, pretože sme u nás natáčali vianočné videoklipy a tá atmosféra musela byť naozaj čarovná. A ten tohtoročný si nás “našiel sám”. Susedka ho potrebovala zrezať, obec ho nechcela a ona sa nám tak rozhodla urobiť radosť. Teda hlavne Hanny. :)

Naše Vianoce nie sú o veľkom stromčeku a ani tone darčekov. Sú o tom, že môžeme byť spolu s rodinou. Aj keď tento rok veľmi obmedzene a s väčšinou rodiny len prostredníctvom internetu.

Som vďačná, že mám na blízku aspoň mojich rodičov a tak sme Štedrý večer strávili u nás doma, spolu s nimi. Sú to štvrté Vianoce s Hannah (3,5 r.), no prvé kedy spolu s nami slušne sedela pri stole, pekne sa pomodlila a všetko spapala. Najviac ma potešilo keď mi po každom chode večere povedala: “Mamka ďakujem, že si mi dala papať. To mi veľmi chutilo! “. Všetci sme boli z nej milo prekvapení. Toto bude moja najkrajšia spomienka na tieto Vianoce. ❤️

Hannah som spravila pár vianočných fotiek a ona s radosťou pózovala. Za každé fotenie totiž dostane malý “honorár” vo forme malej sladkosti. :) Verím, že keď bude staršia, tak ocení fotky a aj videá, ktoré jej zas robí tato.

Náš tohtoročný Silvester bol rovnaký ako každý rok. Nahodiť sa “do gala”, obliecť si nepohodlne šaty a topánky nie je vôbec pre nás. Počas normálneho roka si rôznych spoločenských akcii užijeme v rámci práce až až a preto sme jednoducho radi doma. U nás nebeží telka (keďže ju už 5 rokov nemáme), ale atmosféru sme si urobili aj tak. Ďakujem manželovi /Bushcraftech / za krásne fotky, ktoré obohatili tento článok. :)

Želám Vám šťastný nový rok!

Share This