Dnes máme prvú adventnú nedeľu, ale ja by som Vám napriek tomu rada ukázala ešte kúsok z nášho jesenného domova.

Počas leta som si urobila zásobu tráv a konárov, ktoré zdobia náš interiér počas celej jesene a zimy.

Obyčajné trávičky, ktoré nájdete počas leta pri poľných cestičkách sú tohtoročným hitom pri dekorovaní interiérov. Nie len ako dekorácia vo váze ale aj vo vencoch. O rok ich nazbieram viac a skúsim vyrobiť aj veniec.

Priznám sa, že mi v obývačke chýba viac “zelene” na oživenie, ale interiérové kvetiny a ja si jednoducho nerozumieme. Už by som ani napočítala koľko kvetín mi tu uhynulo. Napriek tomu verím, že si raz nájdeme k sebe cestu. :))

S vianočnou výzdobou sa ani tento rok neponáhľam, ale tieto konáre z kučeravej liesky si svetielka priam pýtali.

Dcérka Hannah mala počas jesene záľubu v zbieraní listov, ktoré nosila domov. Neustále kontrolovala či sú tam kde ich položila, boli pre ňu nesmierne dôležite. Preto som sa rozhodla vytvoriť tento jesenný kútik.

Je plný drobnosti, ktoré sme si doniesli z našich potuliek prírodou – listy, trávy, vtáčie pierka atď. Najväčší a najkrajší list som zarámovala. Hannah sa z tohto svojho obrazu nesmierne teší a ja tiež.

Až neskôr sa ku mne dostal veľmi zaujímavý článok o deťoch “zberateľoch” ako je aj Hannah. Určite Vám pomôže pochopiť prečo sú pre Vaše dieťa tieto drobnosti také dôležité. Článok si môžete prečítať TU.

Želám Vám krásny adventný večer!

Share This