Každý rok sa snažím pri vytváraní dekorácií prekonať samu seba a vždy prísť s niečim originálnym. Tento rok som mala šťastie, že ma susedka zobrala na svoje pole, aby som si vybrala čo sa mi páči a hodí.

Už dlhšie som chcela vyskúšať výzdobu z kukuríc a tak som sa tejto ponuke o to viac potešila. Domov som si odniesla celé stonky kukurice, šúpolie a aj pár tekvičiek. Nemyslite si, že som len zaparkovala auto a jednoducho veci naložila. Škoda, že sme mali plné ruky a ani nás nenapadlo fotiť. Pohľad na to ako nesiem v rukách po poľných cestách celé stonky kukuríc a trojročná dcéra Hannah mi “pomáha” (rozumej pridáva mi váhu a ťahá k zemi) musel byť dosť vtipný. Kým sme takto došli k autu tak som sa cítila ako po hodine v posilňovni. :-D

Väčšina mojich dekorácii a ozdôb, ktoré tvorím začínajú dosť podobným príbehom a ja tieto naše spoločne chvíle v prírode milujem. Príroda je pre mňa obrovským zdrojom inšpirácie a energie, obzvlášť v týchto náročných časoch.

Naša Blacky výnimočne pózuje :)

Hannah už ide pomaly v mojich šlapajach a sama od seba spolu so mnou všetko zbiera a hovorí : “Mamka nech sa páči, aby si mala na venček.” A aj spolu fotíme. :)

Venček zo šúpolia bol hotový naozaj za chvíľu a myslím, že vyzerá veľmi efektne. O rok skúsim aj inú variáciu s kukuricou. Keď sa mi veniec “okuká” tak ho jednoducho rozoberiem a šúpolie si odložím na ďalšiu tvorbu. Drôt aj základ venčeka použijem opakovane.

Veniec zo šúpolia

Skôr než som tento kútik dokončila, tak sa v kresle zabývali naše mačky – Blacky a Buddy (je schovaný vzadu).

Dúfam, že Vás dnešný článok potešil a inšpiroval. Želám pekný deň!

Share This