Dúfam, že Vás dnešný článok inšpiruje k tomu, aby ste skúsili z nepotrebných vecí urobiť niečo nové čo Vám bude ešte veľmi dlho robiť radosť. 

FOTO: Debničky v pôvodnom stave. 

Už dlho som plánovala k dverám z oboch strán rovnaké črepníky kde som chcela nasadiť niečo nenáročné a celoročne zelené. Kým som sa rozhodovala aké črepníky kúpim tak mi zavolala suseda, že vyhadzuje debničky či s nimi niečo náhodou nevymyslím a tak bolo rozhodnuté.

Kedže debničky neboli drevené, ale Sololitové (prvá ktorú som úplne zabudla odfotiť bola aj poriadne napučaná a zničená) tak ich bolo potrebné upraviť. Môj ocko mal nápad, čas a chuť a tak ich obil zvyšnými doskami, ktoré mal v šope. Hotové črepníky som natrela 3 x syntetickou farbou, aby boli dobre chránené pred vplyvom počasia.

Kvetináče sú sami o sebe dosť ťažké, preto som stromčeky nesadila priamo do nich, ale do plastových kvetináčov. Každú debničku som vystlala igelitom aby nehnila.

Dúfam, že vás môj dnešný článok inšpiroval. Pre viac priebežnej inšpirácie ma môžete sledovať na mojom FaceBooku a na Instagrame. Tam som o čosi aktívnejšia :) …

Želám vám pekný deň!

Share This