Dnes by som vám rada ukázala malú premenu lavičky, ktorá sa ku mne dostala už veľmi dávno ale na svoju premenu čakala až doteraz.

FOTO: Lavička ako som ju pred 5 rokmi odložila. 

Táto lavička sa ku mne dostala pred piatimi rokmi a hneď som sa iniciatívne pustila do jej renovácie. Na odstránenie starej farby som použila prvýkrát teplovzdušnú pištoľ /mala som ju požičanú/, ale stará farba nie a nie isť dole. Možno preto, že lavička nie je z dreva ale sololitu. A možno preto, že som s pištoľou nevedela robiť? :-D V každom prípade lavička išla naspať do šopy na roky a úplne sa na ňu zabudlo.

FOTO: Lavička počas brúsenia. Z čelej strany sme nakoniec starý náter odstránili úplne. 

Vďaka karanténne sme spravili okolo domu kopec prác do ktorých by sme sa inak nepustili a prišiel rad aj na lavičku. Starý náter sme nakoniec dali dole s brúsnym nadstavcom na vŕtačke. A bola to robota na jedno poobedie. Ešte v ten deň som ju umyla a namaľovala mojou obľúbenou svetlo šedou farbou. Lavičku som dala pod okno a vyzerá ako keby tam odjakživa patrila. Nakoniec však pôjde na chodbu, aby mala dlhšiu životnosť. Dám do nej topánky aby som konečne o nich nemusela zakopávať. A časom si vonku zaobstarám ďalšiu, ktorá bude odolnejšia voči poveternostným vplyvom.

Dúfam, že vás môj dnešný článok inšpiroval. Pre viac priebežnej inšpirácie ma môžete sledovať na mojom  FaceBooku a na Instagrame. Tam som o čosi aktívnejšia :) …

Želám vám pekný deň!

Share This