V týchto časoch je veľmi náročné ostať pozitívny a šťastný. Sama sa snažím myslieť pozitívne a dosť mi pomohlo, že som prestala sledovať média. Nie je to vždy ľahké a nie každý deň je plný smiechu, ale aj stresu a obáv z budúcnosti. Zamerali sme sa však na zveľaďovanie domu, záhrady, na sadenie a ďalšie drobné práce, ktoré sme dlho odkladali. Teraz prišiel na ne ten správny čas  a robia nám radosť. Môj blog a stránku sa snažím robiť len v pozitívnom duchu a verím, že si pri nej oddýchnete aj v týchto ťažkých časoch.

Pri hádzaní dreva do pece mi padlo do oka toto malé polienko, ktoré som “povýšila” na svietnik. Mám rada jednoduché veci a hlavne v tomto období, kedy sa nedostanem do obchodu som dostala kopec dobrých nápadov :-D .

Postupne sa naša záhradka preberá zo zimného spánku. Zatiaľ máme hotovú skalku pred domom a pokračujem v úzkej skalke pri susedovom dome.  Tú vám ukážem až sa kvetinky rozrastú a bude mať už nejakú “formu”. :) Zároveň sme začali vysádzať zelenú časť záhrady, ktorá bude užitková aj okrasná.

Časť pri dome je “bez-údržbová” /takmer/ a preto si chýbajúcu zeleň kompenzujem v črepníkoch. Celoročne mám vonku v črepníkoch rôzne stromčeky, tuje a skalné ruže. Vždy keď ich poprehadzujem, tak mám príjemný pocit zmeny.

Náš domček opäť ožil Paviničom  a hneď má úplne inú atmosféru . :)

Na dverách mám jarný venček s bahniatkami, vajíčkami a prvý krát som použila aj maličké cibuľky.

Dúfam, že vás môj dnešný článok inšpiroval. Pre viac priebežnej inšpirácie ma môžete sledovať na mojom  FaceBooku a na Instagrame. Tam som o čosi aktívnejšia :) …

Želám vám pekný deň!

Share This