Postupne pokračujeme v zútulňovaní nášho domova a teraz prišla na rad spálňa.

Spálňa je multifunkčná izba, kedže tam máme spaciu, obyvačkovú aj mini pracovnú časť (môj stolík s pc). Všade sme mali nábytok, ale zatiaľ prázdne steny a preto sa teším, že aspoň táto obývačková časť je už útulná.

Je to miesto, kde trávime naozaj veľa času a takmer nikdy tam nemáme takýto poriadok, ale totááálny výbuch. Mamičky malých deti si určite vedia predstaviť, ako to bežne vyzerá. Hanny bola na víkend u starých rodičov a tak som využila tento čas na upratanie a nafotenie toho ako by som chcela aby to vyzeralo každý deň.

V izbe dominuje biela farba v kombinácii s hnedou a sivou. Drevená podlaha dotvára príjemný prírodný vzhľad a preto hlavným doplnkom sú prírodné dekorácie – obrovský veniec, ktorý som vyrobila z Paviniča, konáriky zo Smrekovca opadavého a črepnikové kvety. V obchode som narazila na dva obrazy s prírodným motívom, ktoré nám tu zapasovali. V tomto štýle bude postupne celá izba.

Dúfam, že vás môj dnešný článok inšpiroval. Pre viac priebežnej inšpirácie ma môžete sledovať na mojom  FaceBooku a na Instagrame. Tam som o čosi aktívnejšia :) …

Želám vám pekný deň!

Share This