Náš domov sa neustále vyvíja a mení. A ja som momentálne trochu podľahla “Boho štýlu”. Samozrejme prispôsobujem si ho tak po svojom v súlade s tým čo už doma máme a sem tam niečo malé dokúpim. Väčšinou v prírodných odtieňoch či kombinácií s čiernou farbou.

Najnovšie nám pribudli macrame vankúše, no veľkú radosť mám aj z čajovej súpravy, ktorú kúpil manžel ako prekvapenie. V čajovni dokúpil rôzne druhy sypaných čajov a pravidelne si robíme čajové posedenia, kedy odložime prácu, mobilné telefóny a rozprávame sa. Je to pekný a kvalitne strávený čas.

Leto nie je len o oddychu, ale aj práci a rada by som vám ukázala novinky z mojej dielničky. Veľmi ma baví tvoriť originálne diela a tak vzniklo zopár netradičných venčekov.

Prvým z nich je veniec vyrobený z masívneho dreva, sušiny, mušlí a dalších drobnosti od mora. Od prvého momentu som ho videla ako dominantnú dekoráciu na stole. Spolu so sviečkou vytvára veľmi príjemnú atmosféru. Tento je už predaný, ale rada Vám vyrobím podobný na objednávku.

Na predaj mám tento venček v prímorskom štýle. Počas sezóny skrášli dvere či prázdnu stenu v altánku a zime môže zdobiť stenu kúpeľne. Je vyrobený na prútenom základe. Priemer má 46 cm, cena 65 eur.

Na záver ešte niečo pre milovníkov zelene. Sukulentovo – machový veniec na drevenom základe. Je veľmi masívny a ťažky. Sukulenty sú umelé a mach je stabilizovaný. Priemer má 40 cm a výšku (odstava od steny) 10- 14 cm, kde ako podľa zdobenia. Voľný len tento jeden kus. Cena 75 eur.

V prípade záujmu o tento či iný venček poprosím správu na email: VikiCreative.eu@gmail.com.

Želám krásny deň.

Viki

Share This