S príchodom teplejších dní trávime množstvo času vonku a to nie len pri práci, ale aj pri oddychu. Na túto sezónu sme sa dobre pripravili a v našej záhrade pribudli štýlové záhradné doplnky pre dokonalý relax.

Prvým z nich je hojdacia sieť spolu stojanom. Stojan sme mali v hľadáčiku naozaj dlho, kedže máme v záhrade obmedzené možnosti umiestnenia hojdacej siete. Je vyrobený z masívneho dreva, takže je to pevný a zároveň dizajnový kúsok vhodný do záhrady.

Ďalšou novinkou, ktorú som našla na Favi.sk, je macrame závesné kreslo. Najväčšiu radosť má z neho naša päťročná dcérka, ktorá v ňom dokáže stráviť celé hodiny. Primárne ho máme zavesené v záhrade, ale podľa počasia či nálady ho presúvame aj do interiéru. Vďaka karabínam (nie sú súčasťou kresla) je jeho premiestnenie naozaj veľmi rýchle. Nosnosť kresla je 120 kíl, takže bez problémov sa v ňom môžeme hojdať aj my dospelí. Len je takmer stále obsadené. :-)

Link na kreslo nájdete TU.

Aby to nebolo len o nových veciach, tak do mojej zbierky pribudlo aj zopár starožitností. Tie už aktívne nevyhľadávam, kedže chodia za mnou domov samé. Priatelia či susedia mi vždy niečo pekné donesú – napríklad tento šijací stroj Lada. Bude slúžiť ako stôl v záhrade. Čaká ho renovácia.

Kvôli fotke som vyvetrala aj moju zbierku starých kufrov. Tie, ktoré sú v lepšom stave, mám zvyčajne položené na skrini v chodbe. Poskytujú dostatok úložného priestoru na sezóne veci, ktoré vyťahujem len možno dvakrát do roka.

Mimochodom, o pivonkový venček na fotke práve prebieha súťaž na mojom instagrame vikicreative.eu.

Článok vznikol v spolupráci s Favi.sk.

Majte pekný deň.

Viki

Share This