Niekedy stačí naozaj tak málo ako pridať rám s obrázkom a hneď máte jednoduchú a výraznú zmenu. Už dlhšie som plánovala oživiť steny nášho interiéru a teda ponuka spolupráce pre DESENIO príšla veľmi vhod :) . V dnešnom článku Vám ukážem výber mojich plagátov.

Na prvý pohľad ma zaujali dva dizajnové plagáty zo sekcie kuchynské obrazy. Prvý čierno biely s milým rodinným receptom “Family Recipe” .Ten som si objednala vo veľkosti 30×40 cm, ale s použitím väčšieho rámu a pasparty nabral na veľkosti a stal sa tak výraznym doplnkom kamennej steny.

Ďalší motív, ktorý ma zaujal sú bylinky “Herbs Green” s akvarelovými obrázkami. V jednoduchom čiernom ráme oživili tehlovú stenu, ktorú mám vedľa varnej dosky. Nové zákutie som doplnila aj o živé bylinky, natrhané v našej záhrade.

S manželom sme obaja milovníci prírody a prostredníctvom obrazov sme si chceli do obývačky doniesť kúsok lesa. Plagát Aerial Forest nás okamžite zaujal. Pripomenul nám časy, keď sme prelietavali so skupinou akrobatických letcov nad Slovenskom. Naskytli sa nám veľmi podobné výhľady ako na tomto plagáte. Sú to silné zážitky a takto si ich budeme pripomínať denne.

K leteckému záberu na les sme doladili plagát Vøringfossen Waterfall, ktorý je v rovnakých sviežich odtieňoch zelenej farby. K týmto výtlačkom som objednala aj hnedý drevený rám.

Plagát Le Pouvoir Des Fleurs.

Posledný plagát je z kategórie personalizovaných výtlačkov, nájdete ho pod názvom “Gardener Personal“. V poslednom riadku na plagáte si môžete zvoliť ľubovoľný text. Moja voľba bola názov blogu VikiCreative.eu. :-) Je v tom určitá symbolika, kedže záľubu v záhradníčení som v sebe objavila spolu so vznikom blogu.

Ak by ste si chceli urobiť radosť na stránkach DESENIO, tak môžete použiť môj zľavový kód VIKICREATIVE45 s ktorým získate zľavu 45% na plagáty a 10% na rámy. .Platí do 2. júla 2022. * Okrem personalizovaných plagátov.

Článok vznikol v spolupráci s DESENIO.

Majte pekný deň.

Viki

Share This