V dnešnom článku by som sa s vami chcela podeliť o zopár fotiek z našej záhrady. Jún je pre mňa najkrajším obdobím v roku! Príroda sa krásne zelená a všetko naokolo kvitne. Tento týždeň sme zahájili sezónu v altánku. Chvíľu nám to trvalo, kedže na jeseň sme reorganizovali záhradný domček a všetko čomu sme tam nenašli miesto skončilo práve tu. Fotky pred nemám, ale bol to naozaj hrozný pohľad a pár dni mi trvalo sa z tohto stavu “vypratať”. :)

Pôvodne sme mali dve sezóny v altánku gauč z paliet. Bolo to veľmi príjemné a pohodlné na leňošenie, ale nakoniec sme ho zrušili. Jeden z dôvodov bola nepraktická údržba a druhý, závažnejší, že nám naň chodili prespávať potulné zvieratá.

Momentálne v altánku ostala len drevená sedacia súprava a stará truhlica (foto nižšie). Príjemnú atmosféru dotvárajú kvety, lucerny a svetelná reťaz.

Mimochodom nedávno so mnou vyšiel milý rozhovor pre portál Svet ženy. Dočítate sa v ňom niečo viac o mojej tvorbe, ale aj našom domove. Článok tu: Viktória Holečko: Môjmu srdcu sú najbližšie fotky, na ktorých je zachytená emócia z nášho domova.

Pohľad na altánok z druhej strany. Masívne dvere sme tu mali už skôr, no túto sezónu k nim pribudla drevená debna na náradie.

Novinkou v záhrade je bicykel, ktorý som nedávno dokončila. Viac o jeho premene nájdete v samostatnom článku: DIY – Bicykel ako záhradná dekorácia.

Na záver by som vám rada dala do pozornosti júnové číslo časopisu Môj dom, kde nájdete desať stranový článok o našom domove. Mať vlastné fotky v časopise je pre mňa ďalším zo splnených snov. Ďakujem redakcii a obzvlášť Katke Barošovej za super spoluprácu a úžasné prekvapenie – Hannah na titulke. :-)

Želám Vám krásny deň.

Share This