Veľkonočné sviatky sú už takmer za nami a ja by som vám rada ukázala zopár fotiek z našej výzdoby, ktorá je jednoduchá a v prírodnom duchu.

Dekorácií s jarnou tématikou nemám veľa a zmestia sa mi do jednej malej krabice. Základom sú pre mňa vázy plné bahniatok, konárov a kvetov. K tomu pridám pár vajíčok, drevených zajačikov a mám vyzdobené.

Mačky nemajú dovolené behanie po stoloch, ale Buddy tak krásne zapózoval, že som ho nemohla vyhnať a utekala som po foťák. :)

Fialky sme nazbierali počas prechádzky.

K modrým vajíčkam a váze (namaľovaná fľaša od medu) sa mi skvelo hodí nový lampáš. :) Tento odtieň modrej mám veľmi rada.

S Hannah sme upiekli naše obľúbené muffiny plnené marhuľovým džemom, ozdobené krémom z mascarpone a bielej čokolády. V zdobení koláčov máme ešte rezervy, ale zachránili to čokoládové zajace a farebná posýpka. Hlavne je, že boli chutné. :))

Na dvere som vyrobila jednoduché venčeky z prírodných materiálov, ktoré sme s dcérkou nazbierali počas prechádzky. Video ako na to si môžete pozrieť v článku: DIY – jarný veniec z prírodných materiálov.

Tento rok som dorábala ešte vajíčka zdobené bahniatkami video TU.

Želám Vám krásny zvyšok sviatkov :)

Share This