Dnes by som sa s vami chcela podeliť o prvé jesenné zátišie pri domčeku a zároveň ukázať pár noviniek v ňom. Najväčšou novinkou v našom domove sú dvaja malí chlpáči – kocúr Buddy a mačička Blacky.

S manželom sme milovníci mačiek a dosť nám v našom domove chýbali. Kvôli našej trojročnej dcére Hanny sme s nimi trochu váhali. Predsa je to zvedavé, aktívne dieťa a nechceli sme aby mačkám robila zle. Ale keď prišla možnosť zobrať si tieto extrémne prítulné mačičky, navyše zvyknuté na prítomnosť dieťaťa tak sme neváhali ani chvíľu.

Hanny sa s nimi veľmi rada hrá, spolu sa vybehajú, ale žiaľ len mačky sú z toho unavené. :-D Hannah ma energie na rozdávanie počas celého dňa.

Ďalšou novinkou je táto nádherná debnička z masívneho dreva. Vyrobila mi ju na želanie šikovná Lucka z WoodenLove, ktorá je mimochodom mamou troch deti a popri tom vyrába originálne dekorácie z dreva. Zblížilo nás natáčanie relácie “Na chalupe”, kedže Lucka sa mi ozvala s tým, že u nich nedávno natáčali tiež. Tak sme si vymenili dojmy z natáčania.

Debničku som so zatiaľ ozdobila brečtanom, vresom a tekvičkami. Ešte neviem čo s ňou vymyslím počas zimy, ale v lete v nej budem štýlovo servírovať poháre a fľašu s limonádou.

Pred pár dňami ma na instagrame @olga_watercolorforever (Moskva, Rusko) označila na fotke jesenného zátišia, ktoré namaľovala podľa mojej fotky. Veľmi som sa potešila, bola to pre mňa pocta. Oľgy som sa teda spýtala či môžem tento jej obraz vyzdieľať aj u seba a ona súhlasila. Keď mi pípol email s fotkami tak som skoro odpadla, kedže tých obrazov podla mojich fotiek bolo o niečo viac. Postupne Vám ukážem aj ďalšie z nich. :)

A takto môže vyzerať obrázok v interiéry.

Dúfam, že sa Vám vynovený dizajn stránky páči, tak ako mne. Odteraz už budem opäť pridávať články pravidelne.

Želám vám pekný deň!

Share This