collage

V šope som našla vyhodenú starú, špinavú debničku. Hneď som vedela, že neostane špinavá a vyhodená. Stará určite áno, kedže zbožňujem vintage. Prinášam Vám rýchly a veľmi jednoduchý fotopostup tejto prerábky. 

untitled-9929

Kedže mala isť debnička do domu bolo potrebné ju poriadne vyšúchať, to mi pri celej premene zabralo najviac času. Po vyčistení som ju nechala presušiť na slniečku a následne som pribila pár klincov do dosiek, ktoré už nedržali tak ako by mali.

collage1

Po vysušení môžeme začať maľovať. Ja som si vybrala bielu Akrylovú farbu na drevo. Vintage vzhľad som docielila nerovnomerným nanášaním farby takpovediac “na špinavo”. Štetec som namočila do farby len trochu, naniesla na drevo. Následne som štetec namočila do vody a tú farbu rozmazala pocitovo viac alebo menej.

collage3

Po uschnutí môžeme konečne debničku dozdobiť. Môžete použiť šablóny s vintage nápisom, servitkovú techniku alebo čokoľvek iné. Ja som začala tým, že som na ňu zavesila šišky. Povedala som si, že v jednoduchosti je krása pre začiatok :-) .

collage

Do interiéru úplne zapadla a drevo sa konečne nepovaľuje po zemi. Mačací obyvatelia sú tiež happy :) .

untitled-0007

untitled-0011

Takto isto som zachránila aj starý košík. “Našpinavo ” som ho namaľovala a dozdobila srdiečkom. Používam ho na kvetinové dekorácie. Hneď ako bude teplo tak ho skrášlia muškáty, alebo niečo iné.

collage4

Share This